Cum să donezi 2% pentru Fundația „Moldova Noastră”

De la crearea sa, Fundația „Moldova Noastră” a fost mereu alături de cei care au avut nevoie. Am întins mâna oamenilor bolnavi, rămași fără casă sau chiar singuri pe lume. Acum, fundamentul mobilizării noastre pot deveni, inclusiv, compasiunea și generozitatea ta.  Devino înger păzitor al celor care au atât de multă nevoie de sprijin și direcționează 2% din impozitele pe care le plătești la stat către Fundația „Moldova Noastră”.  Tu decizi pe cine vrei să ajuți!

Cum direcționezi 2%?

·         Depui declarația cu privire la impozitul pe venit în termen (pentru anul în curs, termenul limită este 30 aprilie);

·         Achiți integral și în termen impozitul pe venit declarat;

·         Alegi Fundația Moldova Noastră pe care o găsești cu numărul 141 în Lista beneficiarilor desemnării ( https://2procente.info/beneficiari/fundatia-moldova-noastra/ )  și-i direcționezi 2% (menționând IDNO-ul 1015620004791).

Completezi formularul CET 18 (descarcă formularul: https://declaratie-rapida.fisc.md/Document.aspx?taxid=CET18

·         Formularul CET 18 conține o secțiune facultativă numită „Desemnarea procentuală”, în care la codul M1 se indică codul fiscal al Fundației Moldova Noastră (1015620004791)

·         Declarația cu privire la impozitul pe venit (Formularul CET18) poate fi depusă:

·         personal;

·         prin poștă în adresa oricărui oficiu teritorial al Serviciului Fiscal de Stat;

·         online, dacă dispui de semnătură electronică pe sfs.md.

Vă mulțumim că ne ajutați să ajutăm!

Detalii despre cum poți se efectuezi desemnarea procentuală de 2% din impozitul pe venit obținut în anul precedent în folosul organizațiilor beneficiare poți găsi AICI: https://2procente.info/ce-conditii-trebuie-sa-intrunesti/