Câte un tractor multifuncțional au primit de hram orașele Fălești și Dondușeni din partea Fundației de caritate “Renato Usatîi”

Orașele Dondușeni și Fălești se numără printre localitățile care de Sfântul Nicolae își serbează astăzi hramul.
Cu această ocazie, liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, oferă în dar celor două primării gestionate de primari ai Partidului Nostru, câte un tractor multifuncțional, achiziționat din banii Fundației de caritate “Renato Usatîi”.

Edilul a făcut anunțul astăzi după ceremonia de depuneri de flori la Monumentul lui Ştefan cel Mare din Bălți, care de asemenea își sărbătorește hramul.

“Astăzi este hram și în orașul meu natal Fălești, este hram la Dondușeni, acolo unde am copilărit. Colegii mei primari, de asemenea, transferă pentru data de 27 august festivitățile prilejuite de Ziua Orașului. Eu le voi oferi însă acum în calitate de cadou câte un tractor pentru salubrizarea străzilor”, a spus Renato Usatîi și i-a felicitat călduros pe moldovenii din satele și orașele Moldovei care astăzi sărbătoresc hramul.
Gestul pe care Renato Usatîi îl face cu ocazia sărbătoririi hramului, în cazul localităților conduse de primari ai Partidului Nostru, a devenit tradițional. Până acum, acestea au primit cadouri sub formă de bani, terenuri de joacă sau tehnică, toate acoperite financiar de Fundația de caritate pe care Renato Usatîi o patronează și care îi poartă numele.