CINCI SATE DIN MOLDOVA AU PRIMIT JUMĂTATE DE MILION DE LEI ÎN DAR DE LA FUNDAŢIA „RENATO USATÎI”

0

Fundaţia lui Renato Usatîi a alocat cîte 100 de mii de lei pentru localităţile care îşi sărbătoresc astăzi hramul, primarii cărora sînt reprezentanţi ai „Partidului Nostru”.

28 августа празднуют Храмы многие населенные пункты страны. Сёлам, в которых будут отмечаться храмовые праздники, Фонд…

Опубликовано Renato Usatii Понедельник, 28 августа 2017 г.

„Pe 28 august îşi sărbătoresc Hramul multe localităţi din ţară. Pentru satele care vor marca hramul, Fundaţia „Renato Usatîi” a alocat jumătate de milion de lei pentru dezvoltarea infrastructurii. Cîte o sută de mii de lei pentru fiecare sat. În ultimii ani, aceasta a devenit deja o tradiţie. Este vorba despre satele Răuţel, raionul Făleşti, Sturzovca, raionul Glodeni, Cişmichioi, raionul Comrat, Nihoreni, raionul Rîşcani şi comuna Antoneşti, raionul Cantemir”, a anunţat pe Facebook Renato Usatîi.

„Felicit locuitorii tuturor localităţilor care îşi sărbătoresc astăzi hramul. Vă urez bucurie, sănătate şi bunăstare. Satelor – dezvoltare şi belşug. Eu într-adevăr cred că va veni ziua cînd aceste urări se vor realiza. Cu toţii împreună vom obţine un viitor mai bun pentru draga noastră Moldova. În oraşul Drochia, care la fel sărbătoreşte hramul astăzi, seara va avea loc un concert cu participarea Irinei Krug, Fly Project, Doredos, SunStroke Project, Tharmis şi Brio Sonores. Îi invit pe toţi la Drochia la o sărbătoare grandioasă. Va fi interesant şi vesel. Concertul este organizat de Fundaţia Renato Usatîi”, a scris el.
Amintim că pe parcursul a doi ani ai existenţei sale, fundaţia întemeiată de Renato Usatîi a oferit susţinere materială pentru proiectele din întreaga ţară în valoare de peste 30 de milioane de lei.