FAPTE BUNE DIN PARTEA FUNDAŢIEI „RENATO USATÎI”: 100 000 DE LEI PENTRU SATUL URSOAIA

0

Fundaţia „Renato Usatîi”, care în luna iulie a împlinit doi ani, continuă direcţia lucrurilor bune, oferind ajutor material satelor şi oraşelor Moldovei. Cu ocazia sărbătorii hramului satului Ursoaia, raionul Cahul, fundaţia a luat decizia de a aloca primăriei comunei 100 de mii de lei pentru amenajarea teritoriului.

Certificatul cu suma indicată pentru comună a fost transmis primarului localităţii, Alexandru Bondari, ales din partea „Partidului Nostru”, de către vicepreşedintele formaţiunii Dumitru Ciubaşenco şi angajaţii fundaţiei.

Împreună cu primarul, el a felicitat locuitorii satului cu prilejul sărbătorii. În cadrul evenimentului festiv au fost onorate tinerele familii, familiile cu copii născuţi în acest an, cei mai vîrstnici locuitori ai satului şi cuplurile care au marcat „nunta de aur”, adică 50 de ani de căsătorie.
În decursul a doi ani a activităţii sale, din iulie 2015 şi pînă în iulie 2017, Fundaţia „Renato Usatîi” a transmis pentru susţinerea financiară a proiectelor din întreaga ţară peste 30 de milioane de lei. Printre cele mai grandioase iniţiative a fost ajutorul pentru crearea infrastructurii oraşelor şi satelor Moldovei, practic din toate raioanele ţării.