FUNDAȚIA ”RENATO USATÎI” A MAI ALOCAT ÎNCĂ 400 MII LEI LA PATRU SATE DIN MOLDOVA PENTRU DEZVOLTAREA INFRASTRUCTURII

0

Fundația Renato Usatîi a alocat 400.000 lei la patru sate, pentru dezvoltarea infrastructurii, cu ocazia sărbătorii Hramului localității, în timp ce în orașul Rîșcani a fost organizat un concert de neuitat.

La 21 septembrie, locuitorii orașului Rîșcani, locuitorii satului Maximovca din raionul Anenii Noi, locuitorii satului Ciolacu Nou și Hiliuți din raionul Fălești, precum și locuitorii satului Stolniceni din raionul Edineț au sărbătorit Hramul localității. Fiecărui sat, Fundația Renato Usatîi i-a alocat câte o sută mii lei, în timp ce pentru locuitorii orașului Rîșcani a fost organizat un concert de neuitat cu participarea unor vedete ale estradei: Irina Krug, Doredos, Sunstroke Project. În afară de aceasta, în timpul concertului, însuși Renato Usatîi s-a adresat locuitorilor orașului:

”Voi reveni mereu la dumneavoastră, indiferent dacă vor acest lucru tonții de la Chișinău sau nu, voi reveni oricum, pentru că, atâta timp cât există oameni care te așteaptă, atâta timp cât existați dumneavoastră, eu nu am dreptul să rămân la Moscova, voi lupta pentru revenirea mea cât mai grabnică”, – a declarat Renato Usatîi, pe care locuitorii orașului l-au întâlnit cu aplauze furtunoase.

”Vă doresc o prietenie adevărată, vreau ca, copiii dumneavoastră să vă bucure mereu. Vă doresc să reușiți. Vreau să mulțumesc primarului orașului Victor Bogatico. Știu că se străduie, deși este speriat cu dosare penale, cu închisoarea”, – a adăugat el.

In afară de aceasta, cu ocazia sărbătorii, locuitorii satelor au fost felicitați și de către președintele Fundației ”Renato Usatîi”, Elena Grițco.

”Cu ocazia sărbătorii Hramului satului Stolniceni, Fundația Renato Usatîi a alocat o sută mii lei pentru construcția unui apeduct în sat. Fericirea pe chipurile oamenilor este nemărginită. Pe lângă cuvintele de recunoștință din partea primarului Maria Cojulenco și a sătenilor, directorul gimnaziului local și-a exprimat recunoștința sinceră pentru faptul că Renato Usatîi nu a rămas indiferent față de riscul închiderii școlii, care putea fi închisă din cauza unui deficit bugetar”, – a scris Grițco.