TRACTOR NOU ȘI UN TEREN DE JOACĂ PENTRU COPII – CADOUL FUNDAȚIEI LUI RENATO USATÎI PENTRU GLODENI ȘI TĂTĂRĂUCA VECHE

0
Online. В подарок жителям Глодян – новый трактор на храм города!

Online. В подарок жителям Глодян – новый трактор на храм города!

Опубликовано Усатыем Ренато-Renato Usatii Четверг, 21 ноября 2019 г.

Liderul Partidului Nostru i-a înmânat personal primarului de Glodeni certificatul pentru achiziția tractorului și i-a felicitat pe toți locuitorii orașului cu ocazia sărbătorii.

„Vreau să vă mulțumesc în primul rând pentru încrederea acordată primarului de Glodeni. Felicitări cu ocazia acestei frumoase sărbători. Așa cum am promis, voi continua politica faptelor concrete. Vă felicit și vă ofer în dar un tractor pentru curățarea drumurilor și trotuarelor. Vă doresc să trăiți doar emoții pozitive, iar eu voi face tot posibilul ca să ne întâlnim cât mai des. Vă iubesc!”, le-a spus Renato Usatîi oamenilor.

Fundația lui Renato Usatîi a mai alocat 100.000 de lei pentru construcția unui teren de joacă în satul Tătărăuca Veche, raionul Cahul. Certificatul i-a fost înmânat primarului Ludmila Guțu de către Ilian Cașu.

“Sunt onorat să fiu aici cu doamna primar, doamna Ludmila Guțu. Dragi săteni, pe doamna Guțu o doare inima pentru această localitate și o sa facă multe lucruri bune. Eu sunt invitat aici, și așa cum la Hram nu se vine cu mâna goală, din partea lui Renato Usatîi, din partea noastră un cadou în valoare de 100 de mii de lei pentru un teren de joacă pentru copii”, a spus Ilian Cașu.

Astazi Hram la Tatareuca, Soroca: 100,000.00 lei cadou din partea Fundatiei “Renato Usatii” pentru teren de joaca in localitate. Sincere frlicitari satenilor si Primarului, Ludmila Gutu (PN)!

Опубликовано Ilian Casu Четверг, 21 ноября 2019 г.