USATÎI A ANUNȚAT CĂ, PENTRU AJUTORUL VICTIMELOR, FUNDAȚIA „RENATO USATÎI” ALOCĂ 100 DE MII DE LEI.

0

Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, a avut o întîlnire cu locuitorii casei care a ars în orașul Basarabeasca. Usatîi a anunțat că, pentru ajutorul victimelor, Fundația „Renato Usatîi” alocă 100 de mii de lei.

„Primarul orașului îmi va prezenta compania de construcții care se va ocupa de reparația casei, iar pe contul acesteia vor fi transferați o sută de mii de lei. De asemenea, mă voi strădui să asigur desfășurarea reparației cu materialele de construcție necesare”, a spus Usatîi în timpul întrevederii cu locuitorii casei.  Primarul orașului Basarabeasca, Valentin Cimpoieș, a menționat că întreprinderea Calea Ferată este pregătită să-și asume alocarea tehnicii necesare și să asigure construcția cu muncitori pentru desfășurarea reparației.

Mai mult ca atît, Renato Usatîi a promis să ajute feroviarii în legătură cu reținerile îndelungate de salariu.

Duminica trecută, în Basarabeasca a ars o casă cu două etaje cu mai multe apartamente. Pentru stingerea incendiului a fost nevoie de intervenția echipajelor din Ceadîr-Lunga și Comrat. În rezultatul incendiului nimeni nu a avut de suferit, totuși, opt familii au rămas fără acoperiș.